071 522 11 10
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Zomerfeest de Springplank

Zomerfeest de Springplank

29 augustus 2023 | Nieuws

Kom naar het zomerfeest van De Springplank op donderdag 31 augustus van 15.00 uur tot 17.30 uur.

 Op ons schoolplein is van alles te doen zoals: 

  • oudhollandse spelletjes
  • springkussen
  • schmink en glittertattoos 
  • loterij met prijzen
  • poffertjes eten en nog veel meer

 Er is weinig wisselgeld beschikbaar, dus neem zelf kleingeld mee!

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.