071 522 11 10
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Koffieochtend donderdag 29 september

Koffieochtend donderdag 29 september

26 september 2022 | Nieuws

Op donderdag 29 september wordt op De Springplank de eerste koffieochtend van dit schooljaar georganiseerd. Rond 8.30 uur staat er koffie in de teamkamer klaar. 

Het thema van de koffieochtend is ‘een goede start van het schooljaar’, waarbij onder andere de volgende vragen aan bod zullen komen:

  • Wat verwacht jij van de school?
  • Wat verwacht de school van ouders?
  • Hoe begint je dag thuis?
  • Hoe gebruik je SchouderCom?

Alle ouders met één of meerdere kinderen op De Springplank zijn uiteraard van harte welkom.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.