071 522 11 10
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Meivakantie 25 april t/m 9 mei 2022

Meivakantie 25 april t/m 9 mei 2022

28 april 2022 | Nieuws

De meivakantie is dit gestart op 25 april en duurt tot en met zondag 8 mei. 

Wij wensen iedereen een hele fijne meivakantie toe en hopen alle kinderen op maandagmorgen 9 mei weer gezond en wel op de gewone tijd op school te mogen ontvangen.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.