071 522 11 10
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Voorjaarsvakantie en lesvrije week: 26 februari tot en met 13 maart

Voorjaarsvakantie en lesvrije week: 26 februari tot en met 13 maart

25 februari 2022 | Nieuws

 

Vandaag begint de voorjaarsvakantie en aansluitend is er ook een lesvrije week ingepland. Dat houdt in dat alle kinderen vanaf morgen 26 februari tot en met zondag 13 maart vrij zijn.

Op maandag 14 maart worden alle leerlingen weer op school verwacht op de normale tijd.

Namens het team wensen wij iedereen een hele fijne voorjaarsvakantie!!

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.