071 522 11 10
Wij zijn een SCOL school

Vanwege alle Covid-19 maatregelen zijn er dit jaar geen open dagen op de scholen van het voortgezet onderwijs. Daardoor kunnen leerlingen van groep 8 en ook hun ouders zich lastiger oriënteren op hun schoolkeuze.

Om deze informatie toegankelijker te maken, biedt de website van de VO Gids de meest actuele informatie over VO scholen uit de regio via de link www.devogids.nl . Daarnaast kunnen leerlingen via de individuele schoolpagina’s van de VO Gids rechtstreeks in contact komen met een VO school. Deze service zorgt er voor dat de voorbereiding van uw leerlingen bij hun keuze gestructureerd en overzichtelijk wordt.

Dus op zoek naar meer informatie over VO scholen in de regio? Check  www.devogids.nl !

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.