071 522 11 10
Wij zijn een SCOL school

Zoals eerder deze week is bekendgemaakt door het kabinet, blijven de basisscholen voorlopig tot en met 7 februari 2021 gesloten. Er wordt iedere dag online lesgegeven vanaf 09.00 uur  ’s morgens, waardoor er dagelijks contact is tussen leerkracht en leerlingen.

Zodra er meer bekend is over de mogelijkheden na 7 februari 2021 worden leerlingen en ouders zo spoedig mogelijk geïnformeerd. 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.