071 522 11 10
Wij zijn een SCOL school

Zoals het kabinet heeft besloten en gisteren bekend heeft gemaakt, zijn alle scholen vanaf woensdag 16 december 2020 tot en met in ieder geval zondag 17 januari 2021 gesloten. Ook De Springplank is dus vanaf woensdag 16 december gesloten, waardoor de kerstvakantie voor de kinderen dus al start vanaf woensdag 16 december.

Nadere informatie over de invulling van het onderwijs na de kerstvakantie in januari 2021 zal op vrijdag 18 december bekend worden gemaakt.

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.